Ingredients (per a unes 4 persones):
1 pollastre gros de pagès tallat a vuitens
2-3 cebes mitjanes
10 prunes seques amb òs
1 grapat de pinyons dels país
vi blanc o conyac
brou de pollastre
picada feta amb: avellanes, pinyons, all, julivert, molla de pa i vi blanc
Daurem el pollastre en una cassola gran on després ens hi càpiga tot (pollastre i prunes). Un cop daurat, el retirem.
En la mateixa cassola sofregim la ceba a foc lent.
Quan ja està sofregida, afegim el pollastre, un raig de vi blanc o conyac, la picada i ho cobrim amb el brou.
Deixem que arrenqui el bull a foc fort i destapat, i als 10 minuts, hi afegim les prunes i els pinyons.
Llavors, ja el podem tapar i abaixar el foc (foc mig), i deixar-lo coure durant uns 20 minuts. Passat aquest temps, destapem la cassola i deixem reduir la salsa. I... ja està! Fàcil, eh?
Bon appétit!
e.