diumenge, 8 d’octubre del 2017

pastís de formatge (no bake cheesecake)

Aquest és un pastís que agrada bastant a persones a qui no agrada massa el dolç, ja que porta formatge i poc sucre. A més és perfecte si el vols fer amb nens, perquè no es fa servir el foc (i així no es poden cremar). Ah! i com sempre, és mooolt fàcil...

Ingredients (per a 8 persones):


- 200 gr formatge crema (tipus Philadelphia)
200 gr nata montada
10 galetes (tipus granola o digestive)
100 gr mantega
4 cullerades soperes de sucre glas
1 cullerada sopera de suc de llimona




Primer axafem les galetes o les passem pel robot, però sense que quedin com una farina (ha de quedar amb textura). Afegim la mantega desfeta i ho treballem fins que quedi una pasta lligada. Llavors ja podem cubrir la safata on posarem el pastís (cal que tingui una mica d'alçada perquè no es desmotlla després, si no que aguanta el pastís). 


Posem la safata a refredar uns 15 minuts a la nevera.
Mentres, muntem la nata (recorda: nata 35% MG mínim i molt freda). Després fem una barreja amb el sucre, la crema de formatge i el suc de llimona i finalment, li afegim la nata muntada.

Ara ja és el moment de cubrir la base de les galetes amb aquesta meravella de crema blanca (i de llepar-se els dits tot escurant el bol) i ho posem a la nevera un parell d'hores més.

Per a decorar el pastís pots posar fruita tallada, salsa de gerds (en un pot al foc poses la melmelada i una mica d'aigua i ho vas remenant fins que es disolgui i quedi clareta)... Ho cobreixes que quedi ben bonic, una estona més a la nevera i ja està!




Si quieres la versión en castellano, pincha aquí.
For English version, click here.