diumenge, 19 de març del 2017

brownie, the best!

Aquest és "EL" pastís d'aniversari a casa nostra! Cada vegada intento canviar i colar algun nou pastís i poder ampliar el repertori, però sempre em demanen... el BROWNIE! És tan simple de fer i queda tan deliciós, que segur que també us agrada.


Ingredients (per a 10-12 persones):

- 200 gr xoco negra (de postres)

- 150 gr nous (trossejades)
-  200 gr mantega    
-  4 ous ecològics (a temperatura ambient)
- 150 gr sucre morè
- 70 gr farina de pastisseria
Primer de tot, precalentar el forn a 200º i colocar la reixa al centre del forn.

En un cassó desfer la mantega i la xocolata i quan estigui llest, deixar-ho refredar una mica.
En un bol batre el sucre, els ous fins que quedi una preparació ben integrada i esponjosa. Llavors, poc a poc anar incorporant la xocolata desfeta sense deixar de batre (jo ho faig amb unes varilles a baixa velocitat). Després afegir la farina tamissada, fins que quedi una pasta homogènia i per últim, les nous trossejades.

Un cop tot ben mesclat, ja ho podem posar en una safata i enfornar durant uns 25 minuts a 180º. Compte! ha de quedar una mica melós (no sec del tot). El treiem del forn, el desmotllem i el deixem refredar sobre reixeta.

Pots acompanyar-lo de fruits vermells, maduixes, salsa de xocolata, gelat de vainilla...

Bon appétit!

        e.