200 gr farina
150 gr sucre
2 sobres llevat en pols
3 ous ecològics (a temperatura ambient)
1 iogurt de llimona
1/2 tassa oli d'oliva suau
2 pomes (he fet servir reinetes)

Encén el forn a 180ºC perquè es vagi escalfant. Prepara un motlle amb mantega i farina (no cal fer res si és de silicona). Pela i talla les pomes ben, ben finetes i rega-les amb suc de llimona perquè no s'oxidin.
Barreja el iogurt amb l'oli. Després hi vas afegint un a un els ous i batent bé. Ara ja pots afegir la farina tamisada i el llevat. Un cop has aconseguit una mescla ben cremoseta i llisa, l'aboques dins el motlle i la cobreixes amb la poma extrafina. Si vols ho pots empolsar amb una mica de sucre (no ho vaig fer, ja que als convidats no els agradava massa el dolç).
Ho poses dins el forn durant uns 35-40 minuts (o fins que punxis la massa i el punxó surti net).
Treus la coca del forn i la deixes refredar uns 10 minuts dins el motlle. Després ja la pots desmotllar i acabar de refredar sobre una reixeta.
Bon appétit,
e.