diumenge, 8 de maig del 2016

napolitana de xocolata

En realitat volia fer uns pains au chocolat, però tenia pasta de full i m'han acabat sortint unes napolitanes de xoco (ben bones, per cert). Una opció ràpida per a fer un esmorzar/berenar de diumenge i acabar el cap de setmana d'una manera més dolça i feliç.

Necessites només 4 ingredients:

- una làmina de pasta de full
- xocolata de rajola (jo he fet servir la Nestlé Postres)
- 1 ou (també ho pots fer sense)
- sucre glas

Preescalfa el forn a uns 200 ºC (calor inferior i superior). Mentrestant, estires la pasta de full i la talles a rectangles (he tallat a la mida de la barreta de xoco). Poses un tros de xoco a un cantó del rectangle i ho emboliques (donant 3 voltes). Un copf embolicat, ho pintes bé amb ou batut i hi tires sucre glas per sobre. Si no vols posar-hi ou, poses les napolitanes sense al forn i quan surtin un pintes amb una mica de sucre diluït en aigua i després li tires una mica de sucre glas per sobre o fideus de xocolata.

Ara ja està llest per enfornar durant uns 15-20 minuts (fins que ho vegis dauradet). I... voilà! No et sembla increïble que sigui tan fàcil i ràpid? ah! i la teva família estarà encantada amb aquesta sorpresa tan dolça...
napoiltana xocolata facil i rapida

Bon appétit!
       e.